• Hösten 2018

  På våra kurser ingår allt material, lån av redskap och förkläde samt kaffe o fika
  Era bakverk/dekorationer får ni självklart ta med hem vid kursens slut.
  Tiderna är ca. tider beroende på hur mycket vi skojjar, kladdar o skrattar under kursen ! För att bli anmäld så är det bara att gå in på vår webbshop och handla den kurs ni önskar att gå på.


  Anmälan är bindande och skulle det ske avbokning så återfås ej betalningen.

  Det ni behöver tänka på är att ha håret uppsatt (om det är långt) och helst inte ha mörka och/eller luddiga kläder.

  Hitta till oss:
  Gå in på denna länken så ser du direkt hur du hittar till oss från tågstationen i Varberg.
  https://goo.gl/maps/7fpBdFTSarT2

  Samarbetspartners:
  När du går på kurs hos oss kanske du kommer långväga eller går på kurs två dagar i rad och då kan vi rekommendera boende hos nedan. Här har vi även förhandlat till oss lite bättre priser för er kursdeltagare .. kontakta oss för mer info.


  Relaterad bildBildresultat för varbergs stadshotell   Bildresultat för varbergs stadshotell logo  

  Troligtvis Varbergs finaste hotell med en helt underbar Spa-anläggning. Mitt i centrum med 5min gångavstånd till tågstationen och 20min till oss. Här bor du i rum där charmigt sekelskifte möter modern komfort eller varför inte ett boutiquerum som gör din vistelse till något alldeles extra.  Supermysigt bed & breakfast i hotellstil med fräscha rum där frukost ingår i alla priser. Ligger precis över gatan från tågstationen och endast 15min gångavstånd från oss.


   

 • 6/10 Baskurs tårta. Ni spacklar med marängsmörkräm, täcker med marsipan eller sockermassa samt dekorerar enligt dagens design, det blir ett prinsesstema med en tiara och blommor samt kantband och andra detaljer. Ni får även jobba med olika färger som geléfärger samt pulverfärger för att få till fina detaljer på dekor.
  Pris: 1195kr/person
  14:00-18:00

  13/10 Cupcakeskurs med höstinspiration. Ni kommer att få dekorera fyra olika cupcakes och både jobba med olika spritsningstekniker samt göra dekor sv sockerpasta. Jag kommer att visa fyra olika designer som ni kan göra men ni får även fria händer och en massa söta utstickare och former.
  Pris: 495kr/person
  Tid: 14:00-16:00

  20/10 Trådade sockerblommor (rosor, blad, fillers) Vi jobbar med gumpaste och skapar verklighetstrogna rosor, småblommor, blad samt knoppar och bär
  Denna kursern är heldagskurs 10:00-18:00
  pris: 1295kr  27/10 Halloweentårta Här får ni färdigfylld och spacklad tårta som ni får täcka och dekorera enligt design (Bild kommer senare) Ni kommer att jobba med sockermassa, olika färger, utstickare, formar samt modellering)
  Denna kursen kan man komma ensam som vuxen eller barn över 11år eller vuxen och barn under 15år kan dela på en tårta och dekorera ihop som ett team.
  Pris: 1 person och en tårta 1195kr
  Pris: 2 personer (1vuxen och 1barn) och en tårta 1395kr
  Tid: 14:00-18:00

 • 3/11 Tvåvåningstårta. En mycket omfattande kurs där ni får jobba med många tekniker som spackla, täcka tårtor och bygga ihop till en våningstårta, Ni kommer även att arbeta med ätbar spets som ni själva blandar ihop och skapar samt dekorerar med och även en fin trådad sockerblomma för att dekorera tårtan med.
  Denna kurs är en heldagskurs 10:00-18:00
  Pris: 1895kr

  10/11 Cupcakeskurs med farsdag inspiration. Ni kommer att få dekorera fyra olika cupcakes och både jobba med olika spritsningstekniker samt göra dekor sv sockerpasta. Jag kommer att visa fyra olika designer som ni kan göra men ni får även fria händer och en massa söta kärleksfulla utstickare och former.
  Pris: 495kr/person
  Tid: 14:00-16:00  17/11 Cupcakeskurs spritsa blommor. Här fokuserar vi på spritsning och kommer att spritsa olika och vackra blommor med marängsmörkräm som ska pryda våra cupcakes.
  Pris: 495kr/person
  Tid: 14:00-16:00

  24/11 Anti gravitykurs där vi kommer med en figurtårta som ser ut att trotsa tyngdlagen. Vi Kommer även att arbeta med ricekrispies samt modellering och får till en snygg och cool figurtårta. I denna kursen kommer vi att jobba med en ställning som heter cakeframe och den får ni med hem på köpet (värde 299kr) Detta är en lång kurs och vi bjuder på fika men vi har även micron samt så finns det resturanger i vår byggnad då vi tar matpauser.
  Detta är en heldagskurs 10:00 - 20:00
  Pris 1995kr/person

 • 1/12 marsipanfigurer. Vi jobbar med marsipan och får till söta juliga figurer.
  Pris: 495kr/ person 
  Tid: 14:00-16:00


  8/12  Cupcakeskurs med jultema. Ni kommer att få dekorera fyra olika cupcakes och både jobba med olika spritsningstekniker samt göra dekor av sockerpasta/marsipan. Jag kommer att visa fyra olika designer som ni kan göra 
  Pris: 495kr/person   
  Tid:14:00-16:00


  15/12 WORKSHOP sista får året och vi kommer att få spritsa fina pepparkakorm dekorera varsin cupcake samt göra en söt marsipanfigur till julen
  3 timmar ca
  495kr/person 
  Tid: 14:00-16:00

Copyright © 2017. All Rights Reserved.