•  

  På våra kurser ingår allt material, lån av redskap och förkläde samt kaffe o fika
  Era bakverk/dekorationer får ni självklart ta med hem vid kursens slut.
  Tiderna är ca. tider beroende på hur mycket vi skojjar, kladdar o skrattar under kursen ! För att bli anmäld så är det bara att mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så mejlar vi faktura på önskad kurs och när den är betald så är din plats säkrad.


  Anmälan är bindande och skulle det ske avbokning så återfås ej betalningen.

  Det ni behöver tänka på är att ha håret uppsatt (om det är långt) och helst inte ha mörka och/eller luddiga kläder.

  Ni får fyra cupcakes som vi dekorerar fritt med hjälp av spritsning, olika utstickare och sockermassa. Jag visar olika spritsningstekninker och hur vi arbetar med utstickare och olika silikonformer samt ätbara pulverfärger, glitter och strössel.
  Pris: 495kr/person
  Datum: 11/1
  Tid: 14:00 - 16:00
  Kurs Baskurs spackla, täcka och dekorera en tårta
  Ni får en färdifylld 8 bitarstårta som ni får spackla med marängsmörkräm, täcka med marsipan samt dekorera med marsipan/sockermassa enligt bild.

  Pris: 1195kr/pers
  Datum: 18/1
  Tid: 14:00 - 18:00

  Kurs Förälder/barn modelleringskurs
  Vi modellerar fram dessa söta jungeldjur som teamwork. Det är två platser så vuxen och barn hjälps åt att göra dessa figurer på bilden tillsammans. Vi arbetar med modelleringspasta som som jag visar hur man enkelt skapar med tylospulver. Vi arbetar med modelleringsverktyg och skapar små söta detaljer och målar med ätbar färg både pulver och penna.

  Pris: 795kr/vuxen + barn
  (Barns ålder 4 år- 15 år)
  Datum: 8/2
  Tid: 14:00-16:00

  Kurs Enhörningstårta

  Ni får en fylld 8 bitars tårta som ni får spackla med marngsmörkräm, här jobbar vi med att få den riktigt slät och fin utan bubblor. Ni får spritsa en fin man med olika tyllar, tekniker samt olika färger, göra horn, öron och ögon samt bokstäver med valfri text.
  Pris: 1195kr
  Datum: 29/2
  Tid: 14:00 - 18:00  Kurs Spritsa blommor på Cupcakes
  Vi fokuserar på spritsning i denna kurs och arbetar med olika tyllar och spritsningstekninker för att skapa vackra blommiga cupcakes.

  Pris: 495kr/pers
  Datum: 14/3
  Tid: 14:00 - 16:00


  Kurs- figurtårta väska
  Vi jobbar med saftiga tårtbottnar samt marängsmörkräm, ni får fylla bygga upp och skära tårtan i samt spackla och täcka och ekorera enligt bild. Ni får arbeta med stöd i tårtan för att kunna hålla uppe våningarna, vi jobbar med tylospulver samt gelé och pulverfärger för att få till en läcker väska. Färg och detaljer får ni välja själva till er tårta.

  Pris: 1899kr/person
  Datum: 15/3
  Tid: 10:00-18:00


  Påskcupcakeskurs.
  Vi jobbar med olika spritsningstekniker samt modellerar fram figurer i marsipan , använder silikonformar och utstickare m.m

  Pris: 395kr/person
  Datum: 4/4
  Tid: 14:00 - 16:00
  Hitta till oss:
  Gå in på denna länken så ser du direkt hur du hittar till oss från tågstationen i Varberg.
  https://goo.gl/maps/7fpBdFTSarT2

  Samarbetspartners:
  När du går på kurs hos oss kanske du kommer långväga eller går på kurs två dagar i rad och då kan vi rekommendera boende hos nedan. Här har vi även förhandlat till oss lite bättre priser för er kursdeltagare .. kontakta oss för mer info.


  Relaterad bildBildresultat för varbergs stadshotell   Bildresultat för varbergs stadshotell logo  

  Troligtvis Varbergs finaste hotell med en helt underbar Spa-anläggning. Mitt i centrum med 5min gångavstånd till tågstationen och 20min till oss. Här bor du i rum där charmigt sekelskifte möter modern komfort eller varför inte ett boutiquerum som gör din vistelse till något alldeles extra.  Supermysigt bed & breakfast i hotellstil med fräscha rum där frukost ingår i alla priser. Ligger precis över gatan från tågstationen och endast 15min gångavstånd från oss.


   

Copyright © 2017. All Rights Reserved.