• Öppetider:
  Tisdag-Fredag: 10:00 - 18:00
  Lördag: 10:00 - 14:00
  Sön-Mån: Stängt

  (stängt alla röda/helgdagar)

  Mejl: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  Telefon: 0703612305

  Besöks- och -leveransadress:
  Konditoributiken i Varberg AB
  Birger Svenssons Väg 16E
  43240 Varberg

 • Företaget består av mig Sóley Gudbjörnsdóttir och min man Marcus Johansson. Sóley svarar på mejl, telefon, hanterar fakturering, inköp, bakning, dekorering samt leverans. Just därför kan det ta lite tid ibland med att svara på era förfrågningar. Jag svarar bäst på mejl måndagar till onsdagar, torsdag, fredag. Lördagar har jag som mest i köket och söndagar är min vilodag. Min man Marcus ansvarar för administrationen av hemsida och webshop, hjälper med leveranser, hantverkargrejjer och annat som jag har svårt med som att bygga en hemsida ;)

  Vi har även min dotter Amanda som hjälper mig på kurser, event och annat där det är bra att vara två personer. Våra söner Anthon, Alvin och dottern Aldís som inte har börjat jobba än men tränas för fullt när vi hinner så vi får lite mer arbetskraft när det är dags. 

  Ett familjeföretag där alla hjälps åt ..

  Ekonomi:
  Bankgiro: 732-9568
  Swish: 1231041128

  Juridiskt:
  Orgnr: 559112-7161
  Moms: SE559112716101

  Företaget är registrerat för F-skatt och som Arbetsgivare

   

 • Beställning
  Beställningar får ej göras av personer under 18 år. Målsmans tillstånd krävs för kunder under 18 år. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Konditoributiken i Varberg AB lider ekonomisk eller administrativ skada polisanmäls.

  Betalning och säkerhet
  Konditoributiken i Varberg AB erbjuder flera olika betalningsalternativ för att du ska kunna betala på det sätt som passar dig bäst.
  I samarbete med Klarnas betallösning Klarna Checkout erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kortbetalning samt betalning direkt via internetbank.
  Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Klarna Checkout innehar SSL-certifikat och uppfyller kraven för de så kallade Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS).
  För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice eller ring dem på 08- 120 120 10.

  Pris & Information
  Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, texter och bilder som visas eller skrivits felaktigt på webbplatsen. Vi reserverar oss för prisjusteringar (ex. förändrade priser från våra leverantörer och ev. valutaförändringar), lagerförändringar och ev. tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren eller i hårdvara såsom nätverk och servrar.

  Garanti
  Vid fabrikationsfel eller skada på en produkt returnerar ni varan till oss i originalemballage för reparation alternativt utbyte.
  Konditoributiken i Varberg AB betalar returfrakt för fel som omfattas av garanti. Vid eventuella transportskador måste detta anmälas direkt till transportföretaget alternativt kontaktar du oss.

  PUL
  De uppgifter du lämnar till oss används för orderhantering, fakturering, marknadsföring och annat som syftar till att vår tjänst ska fungera så bra som möjligt. Vi garanterar att ingen annan än vi använder dina uppgifter. Vi lagrar dina uppgifter för att ge bra service vid återkommande köp. De kan även användas av oss för att skicka dig specialerbjudanden från vår butik och nyhetsbrev om du valt att låta oss göra det.
  Konditoributiken i Varberg AB kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part, detta enligt personuppgiftslagen (PUL). Du har rätt att begära registerutdrag på dina uppgifter hos oss för kontroll. Om uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller missvisande rättar vi dem på begäran. Du kan även begära att få dina uppgifter raderade.

  Leverans
  Lagersaldo på vår webshop avser vårat eget lager. Leverans på lagerförda varor sker normalt inom 1-3 arbetsdagar.

  Priser
  Alla priser på Konditoributiken.se är angivna i svenska kronor (kr) inklusive lagstadgad moms. Eventuella erbjudanden gäller så långt lagret räcker eller till utsatt datum.

  Produkter
  Alla produkter som säljs i butiken kan användas i Sverige och ska följa svensk lagstiftning.

  Reklamation
  Vid reklamation betalar vi fraktkostnaden för returen. Reklamationer gjorda inom 6 månader från inköpsdatum behandlas enligt konsumentköplagen. I vissa fall lämnar tillverkarna utökad produktgaranti men detta varierar mellan de olika produkterna och anges på produktnivå.

  Tvist
  Vid eventuell tvist har vi som policy att följa beslut från Allmänna Reklamationsnämnden.

  Ångerrätt
  Enligt distansavtalslagen har du alltid full returrätt inom 14 dagar efter du mottagit dina varor. Detta gäller även om förpackningen öppnats, men det förutsätter att varan inte har använts och att den återsänds i fullgott skick.
  Ångerrätten gäller ej för böcker, kurser, livsmedel, ätbara/ej ätbara färger och produkter som helt eller delvis består av någon form av livsmedel. När du vill returnera en vara du ångrat köpet av kontaktar du oss på mejl: info(a)konditoributiken.se eller telefon 07036512305.

  Adress:
  Konditoributiken i Varberg AB
  Birger Svenssons Väg 16E
  43240 Varberg

 • Som mammaledig med mitt tredje barn så upptäckte jag bakning och dekorering när jag råkade på ett TV-program "cakeboss" Jag blev imponerad och nyfiken och bestämde mig för att pröva. Jag tyckte det var roligt och tog alla tillfällen i akt för att baka till vi kom till punkten att utomstående ville beställa. Då kontaktade jag miljö och hälsa för att se vad som krävdes, letade efter kök att hyra och fick ett ja på en ICA nära i Varberg, startade företag och flyttade min älskade kitchen Aid och annat till köket på ICA affären.Ett år senare så fick vi informationen om att butiken skulle stängas och då stod vinför ett tufft val.

  Det blev att min man byggde om källaren i vårt hus för att anpassa efter miljö och hälsas krav och sedan flyttade vi företaget hem till Skällinge. Det har utökat till att vi byggde ett stort kursrum för att ha kurser, möhippor, kalas och annat vilket var omtyckt och väldigt roligt.

  Så just nu står vi i renovering för att göra kursrummet ännu mera tårtigt och anpassat samt ska börja ta in och sälja varor. Det är väldigt roligt och trots väldigt mycket jobb och tid så är jag väldigt glad att kunna få arbeta med det jag älskar!Copyright © 2017. All Rights Reserved.