Priser

Våra tårtor är skräddarsydda för just för dig!

Eftersom allt ifrån baka bottnar , fyllningar och dekor är gjorda efter just dina önskemål så kan vi 
inte ha färdiga prislistor. Vi räknar med helheten från innehåll till tiden som det krävs att skapa just din tårta. Då är det just ofta dekoren som avgör mycket eftersom all sockerdekor skapas för hand utav mig.

Enplanstårtor startar på 60kr/bit och uppåt beroende på dina önskemål och våningstårtor är från 70kr/bit.
Vi har satt ut några olika fina tårtor med bestämda utseenden till ett fast pris. 8 och 14 bitar är dessa. Dessa finns inte färdiga utan att jag bakar efter beställningar.

 

Minsta antal bitar som går att beställa är 14 bitar (Endast tårtorna med bestämda utseenden går att beställa i 8 bitar)

Form, Storlek och Våningar:
Vi kan även bygga våningstårtor till dig och även där kan man göra lite olika t.ex ha våningar med bara runda tårtor, fyrkantiga våningar eller varför inte blanda ihop runda och fyrkantiga!
Jag har skrivit ut storlek på formerna samt antal bitar så man kan få en uppfattning av storleken.
Tårtorna är runt 10cm höga och varje bit beräknas väga ca 150gr.

Storlekar runda:

4 bitar (10 cm)
8 bitar (15 cm)
14 bitar (20 cm)
22 bitar (25 cm)
32 bitar (30 cm)
43 bitar (35 cm)
57 bitar (40 cm)


Storlekar fyrkantiga:

10 bitar (15 cm)
18 bitar (20 cm)
28 bitar (25 cm)
41 bitar (30 cm)
56 bitar (35 cm)
73 bitar (40 cm)


Tillägg Botten:
Utöver "vanlig" tårtbotten så kan man även välja andra tårtbottnar t.ex. en riktigt saftig chokladkaka, red velvet, vanilj buttercake eller varför inte en mjuk pepparkaksbotten. Det är din fantasi som sätter gränsen och detta tillval kostar +10kr/bit. (kan bli mer beroende på önskemål)


Allergi: Då vi har ett kök med allt i (Gluten, Nötter, Laktos m.m) så kan vi aldrig garantera spårfritt. Nötter samt gluten och laktos finns i samma lokal och luft. Vi kan dock baka med laktosfria produkter och glutenfria produkter och då kostar det +10kr/bit. Har ni gäster som ska äta av tårtan bör ni fråga dom om det går bra eller inte innan ni beställer eftersom folk är olika känsliga.

I mousserna tillkommer det även gelatin.


Betalning sker via faktura som betalas 7 dagar innan hämtning om inte annat avtalas som vid större och avancerade beställningar så är det 2 veckor innan. Avbokning på mindre beställningar går bra före 7 dagar innan hämtning då det inhandlas och dekor påbörjas, vid större beställningar är det 2 veckor.

OBS vid sjukdom eller annat förhinder kan jag behöva att avboka beställningar då jag har ingen som kan ta över mitt jobb. Skulle detta ske så får ni tillbaka betalning om det redan gjorts.

 
 

Copyright © 2017. All Rights Reserved.