Kontakt | Om Oss | Köpvillkor | Historia

Som mammaledig med mitt tredje barn så upptäckte jag bakning och dekorering när jag råkade på ett TV-program "cakeboss" Jag blev imponerad och nyfiken och bestämde mig för att pröva. Jag tyckte det var roligt och tog alla tillfällen i akt för att baka till vi kom till punkten att utomstående ville beställa. Då kontaktade jag miljö och hälsa för att se vad som krävdes, letade efter kök att hyra och fick ett ja på en ICA nära i Varberg, startade företag och flyttade min älskade kitchen Aid och annat till köket på ICA affären.Ett år senare så fick vi informationen om att butiken skulle stängas och då stod vinför ett tufft val.

Det blev att min man byggde om källaren i vårt hus för att anpassa efter miljö och hälsas krav och sedan flyttade vi företaget hem till Skällinge. Det har utökat till att vi byggde ett stort kursrum för att ha kurser, möhippor, kalas och annat vilket var omtyckt och väldigt roligt.

Så just nu står vi i renovering för att göra kursrummet ännu mera tårtigt och anpassat samt ska börja ta in och sälja varor. Det är väldigt roligt och trots väldigt mycket jobb och tid så är jag väldigt glad att kunna få arbeta med det jag älskar!Copyright © 2017. All Rights Reserved.