Tårtan designad för dig & er speciella dag !

Bröllopstårtan skall inte bara vara fantastiskt god, den skall ofta passa temat eller årstiden som bröllopet hålls. Allt från flera mindre tårtor på ställning till magnifika flervåningstårtor med dekoration i samma färgtema som dukningen. Det är ni som bestämmer. Känner ni er villrådiga bokar ni in en konsultation med oss och kan då välja till provsmakning så hjälper vi er med att komma fram till vad som passar.

Klicka här för att Be om offert

Riktpris:
Eftersom allt ifrån baka bottnar , fyllningar och dekor kan och görs efter just dina önskemål så har vi inte färdiga prislistor på alla slags tårtor. Vi räknar med helheten från innehåll till tiden som det krävs att skapa just din tårta. Då är det ofta dekor som avgör mycket eftersom alla detaljer som skapas för hand utav oss är rent hantverk. Enplanstårtor startar på 59kr/bit, våningstårtor från 69kr/bit. Minsta antal bitar som går att beställa är 8 bitar (15cm) på enplanstårtor och minst 22 bitar på tvåvåningstårtor (15+20cm). Vet du inte hur du vill din tårta ska se ut eller är ute efter något färdigt så kolla in "Färdiga designer".

Fristående, våningstårta, storleksguide:
Vill du ha flera fristående tårtor på ställning eller en hög magnifik våningstårta eller varför inte våningar med olika former! Nedan kan ni se en enkel guide hur många bitar respektive storlek och form är på. Varje våning är ca. 10cm hög och varje bit beräknas väga ca. 120gr. Bifoga gärna en inspirationsbild eller skiss på hur ni tänkt er. 

Runda:
4 bitar (10 cm)

8 bitar (15 cm)
14 bitar (20 cm)
22 bitar (25 cm)
32 bitar (30 cm)
43 bitar (35 cm)
57 bitar (40 cm)

Fyrkantiga.
10 bitar (15 cm)
18 bitar (20 cm)
28 bitar (25 cm)
41 bitar (30 cm)
56 bitar (35 cm)
73 bitar (40 cm)

Välj dina favoritsmaker !
Här ser ni exempel på smaker som går att välja mellan. I baspriset (från 59kr/bit) så ingår det två olika fyllningar enligt nedan. Väljer man lite lyxigare fyllningar eller bärkompott, skivade jordgubbar m.m, så tillkommer en kostnad på ungefär tio kronor/bit men beroende på vad det är, och vi återkommer med det på offerten. Tårtorna spacklas alltid med marängsmörkräm innan den täcks med marsipan eller sockermassa.

Ingår:

Mousser:
Jordgubb

Hallon
Mango
Rabarber
Päron
Lime

Ingår:

Krämer:
Vaniljkräm

Ingår:

Ganashe:
Vit Choklad
Mjölk Choklad
Mörk choklad

+10:-/bit

Passionsfruktsmousse
AfterEightfluff eller din favoritchoklad
Lemoncurd blandat med grädde 50/50
Champagnemousse (gjort på mousserande vin)
Choklad med Cognac
Lakrisfluff med din favoritlakris

Leverans:
Alla våra leveranser sker med kylbil för att hålla kylkedjan hela vägen.
Pris: 395:- per påbörjad arbetstimme, Tur & Retur.
Exempel.
Varbergs Stadshotell (1h) = 395:-
Varberg-> Ästad Bondgård->Varberg (1h) = 395:-
Varberg->Strandbaden Falkenberg->Varberg (1h) = 395:-
Varberg->Kungsbacka->Varberg (2h) = 790:-
Varberg->Gothia Towers->Varberg (3h) = 1185:-

Allergi:
Vid allergier eller annan känslighet kontakta oss för mer information om innehåll.
Då vi har ett kök med allt i (Gluten, Nötter, Laktos m.m) så kan vi aldrig garantera spårfritt. Nötter samt gluten och laktos finns i samma lokal och luft. Vi kan dock baka med laktosfria produkter och glutenfria produkter och då kostar det +10kr/bit. Har ni gäster som ska äta av tårtan bör ni fråga dom om det går bra eller inte innan ni beställer eftersom folk är olika känsliga. Önskar ni mjölkfria bakverk så hänvisar vi till ”veganskt/RAW” fliken. I mousserna tillkommer det även gelatin (Nötgelatin). Har man frågor angående innehåll/innehållsförteckning så är ni välkomna att mejla era frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Villkor:
• Betalning sker i kassan eller via faktura och betalas senast 4 veckor innan hämtning/leverans.
• Vid avhämtning avsäger vi oss ALLT (precis allt) ansvar för tårtan så fort den lämnat våra lokaler.
• Avbokar ni er beställning senast 4 veckor före avhämtning/leverans återfås hela summan för tårtan minus avgifter. Vid sjukdom eller annat förhinder där vi behöver avboka er beställning återfås hela summan samt bokningsavgift.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.